Olifant zit klem in supermarkt

Bezoekers van een supermarkt vlakbij de Sri Lankese hoofdstad Colombo keken hun ogen uit. Er stapte plotseling een heuse olifant de winkel binnen.

Tijdens een optocht wist het duizenden kilo's zware beest te ontsnappen. De feestelijkheden tijdens het grote volksfeest werden door het logge beest ruw verstoord.

De olifant liep eerst een paar kleine taxi's onder de voet. Het voorval bracht een grote groep nieuwsgierigen op de been, die benieuwd waren hoe het verder met Dumbo zou aflopen.

Door de mensenmassa konden de toegesnelde olifantentemmers niet voorkomen dat de olifant zijn heil ging zoeken in een verderop gelegen winkelstraat. Pas toen de dikhuid kwam klem te zitten in een supermarkt, wisten de oppassers het dier te overmeesteren.

'Chooti Mahattaya', wat zoveel betekent als 'Kleine Meester' is al de tweede olifant die voor opschudding zorgt in Sri Lanka. In februari wist olifant Abey te ontsnappen tijdens een polowedstrijd. Bij de vlucht vertrapte hij twee mensen, en liet weinig meer heel van een busje.


Dumbo zit vast bij de plaatselijke Jumbo



Smile, you're on YouTube!


Met dank aan Armeros voor de submit.