Hoerentijdschrift slaat aan in India

Een blaadje dat in India voor en door hoeren wordt gemaakt oogst zo veel succes dat men eraan denkt de oplage te vergroten. De in het Hindi en in het Engels opgestelde tijdschriften worden onder duizend van de zo'n twee miljoen prostituees verspreid.

Over een tijdje zal er ook een Bengaalse versie verschijnen en wordt de lay-out van het blaadje opgepimpt. Helaas staan er voor de meelezende rukker geen foto's in het krantje.

In het blaadje zijn vooral verhalen en gedichten te lezen over de duistere wereld van pooiers en gewelddadige klanten. De dromen en talenten van mensen uit de seksindustrie staan in het in het krantje centraal. Tevens dient het tijdschrift als platform voor de prostituees.

Voor hun verhalen krijgen de schrijvers geld om zo een vuist te maken. Ze willen hiermee aantonen dat je ook als hoertje een respectvol bestaan kunt opbouwen. De verhalenschrijvers krijgen deskundige begeleiding van twee journalisten. Het blad bestaat inmiddels een half jaar in India, waar prostitutie illegaal is en de seksindustrie bloeit.