Familie dumpt oma op afvalberg

Icoon OpmerkelijkWat doe je als de zorg voor oma een te zware last wordt? Een Indiase vrouw had daar een tamelijk drastische oplossing voor gevonden. Zij liet haar beide zonen hun 75-jarige hulpbehoevende oma op een berg bedorven afval zetten om haar daar simpelweg aan haar lot over te laten.

Dochterlief dacht hiermee de ideale oplossing te hebben gevonden voor het gekonkel om de zorg voor haar moeder. Haar beide oudere zussen hadden ook al weinig trek om moederlief een verzorgde oude dag te bieden. Nadat haar moeder enige tijd bij haar had ingewoond vond de vrouw het welletjes en liet haar moeder door haar zonen dumpen.

De bejaarde en halfverlamde vrouw werd door een jong stelletje aangetroffen. Zij hebben haar naar hulpverleners gebracht. Opmerkelijk genoeg koestert ze geen wrok tegen haar nageslacht. Wel vond ze het vervelend om zich niet te kunnen verplaatsen zonder hulp.

Lees ook Ben je Oma zat? Bij het afval ermee , verder dank aan renz0r, mouthman, Ladylike, KRIBBET en Maraatje voor de submit.