'Herrieschoppende' peuter uit vliegtuig gezet

Icoon OpmerkelijkEen moeder en haar zoontje van negentien maanden zijn uit een vliegtuig van Continental America gezet omdat de peuter te veel herrie maakte. Diegene die de straf te wreed vindt; het vliegtuig stond nog aan de grond op de luchthaven van Houston, toen het tweetal uit het vliegtuig werd gezet. De peuter zat op de schoot van zijn moeder, keek door het raam, zwaaide naar een ander vliegtuig dat klaar was om te vertrekken en riep “Dag vliegtuig.” Dat laatste was volgens de stewardess de druppel die de emmer deed overlopen.

Nadat zij de moeder had bevolen om haar zoontje stil te houden, wat niet werd opgevolgd door de peuter, besloot de stewardess voor de ‘luidruchtige’ peuter een middeltje tegen allergieën toe te dienen waarvan de gebruiker moe en slaperig wordt.

De moeder weigerde het middeltje, waarop de stewardess naar de piloot ging om te klagen over een ‘passagier die haar had bedreigd’. Vervolgens reed de piloot het vliegtuig naar de gate, en verzocht hier moeder en zoonlief dwingend het vliegtuig te verlaten. Ook nu deed het volgens de stewardess terroriserende peutertje weer moeilijk: hij was inmiddels gewoon in slaap gevallen.