Nieuwe single Vlemmix is te vet

Johan Vlemmix mag zijn cabrio houden. Vanochtend besloot Edwin Evers in zijn populaire radioprogramma 'Evers staat op' de uitdaging aan te gaan, en Vlemmix' nieuwe single in zijn programma te draaien. Toen de single was ingestart, bleken het 249 coupletten van de klassieker 'Potje met vet' te zijn. Een behoorlijk vette single dus, met een totale speelduur van zo'n zeventig minuten.

Na elf minuten vond de DJ het welletjes. De single 'De wandelparade' werd wreed afgekapt. Pech dus voor de luisteraars, want zij hadden een mooie cabrio kunnen winnen. Waarschijnlijk hechten de luisteraars meer waarde aan muziek, dan aan een cabrio. Want juist de luisteraars sms'ten om het hardst om te stoppen met het draaien van de single.

Toch mag Johan Vlemmix zichzelf op de borst kloppen. Nog nooit is hij zo lang zingend op de radio geweest. Daarom is hij zo sportief een alternatief cadeau te verzinnen voor de luisteraars van de populaire ochtendshow.

Evers vindt het het wel sneu dat de luisteraars nu naar de cabrio kunnen fluiten. Daarom gaat hij over acht weken zelf een auto weggeven. Maar in de tussentijd zal hij gaan genieten van een welverdiende vakantie.

Met dank aan SunChaser voor de submit.
Submitter:  Bron: Radio 538