'Terror' Jaap zegt nee tegen huwelijk

Icoon TelevisieDe Gouden Kooi blijft in de belangstelling komen. De oorzaak is het afblazen van het voorgenomen huwelijk tussen de 24-jarige ‘treiterkoning’ Jaap en de eveneens 24-jarige Cora. Komende vrijdag zou het koppel vanuit de villa trouwen. De reden dat het huwelijk is afgeblazen is een brief die zaterdag door twee zaakwaarnemers van Cora werd bezorgd. In de brief wordt om een astronomisch bedrag gevraagd voor het filmen van het huwelijk.

Maarten van Rooijen, woordvoer van Tien: "We zeiden meteen NEE, maar het was in eerste instantie moeilijk om zelf contact met Cora te krijgen. Zij wilde echt alles via deze twee zakenlieden laten lopen. Uiteindelijk is Cora wel achter de schermen in de Kooi geweest. En zij heeft met Jaap gepraat. Wij hebben de indruk dat zij is gemanipuleerd."

Met het annuleren van het huwelijk is Jaap het wel eens. "Hij is geschrokken en aangeslagen, maar hij begrijpt wel dat we voor zoiets geen honorarium betalen." zo verklaart de woordvoerder. Jaap is zich nu aan het beraden of hij de relatie met Cora wil voortzetten. Cora, die de bruidsjurk al had uitgezocht voor vrijdag, is ook in de war over hoe het nu verder moet. Het stel kende elkaar vier maanden toen Jaap De Gouden Kooi inging. Jaap vroeg Cora twee maanden geleden vanuit de villa ten huwelijk.

De ‘geldbrief’ werd bij de producers bezorgd op het moment dat Jaap zijn vrijgezellenfeest aan het vieren was. Het uitluiden van zijn vrijgezellenbestaan gebeurde incluis stripper.



Met dank aan F04 voor de submit.