FOK!radio: nieuwe Hoofdredacteur, ER's en sales-man

FOK!RadioVoor de mensen die meteen naar FOK!radio willen luisteren: klik hier.

Er zijn flink wat crewwisselingen deze week. Zowel op de Frontpage als op het forum is er van alles te melden. Zo maken we vanavond bekend wie de nieuwe hoofdredacteur van de FP wordt, maken we de namen van wat nieuwe eindredacteuren bekend en hoor je wat een nieuwe sales-man op FOK! gaat doen en wie dat dan is. Natuurlijk hoor je alles live vanaf 20:00 uur!

We gaan het ook hebben over Games. We horen over het algemeen weinig van het front van FOK!games. Dus gaan we vanavond eens babbelen met Games-Hoofdredacteur Fliepke. Kunnen we hem meteen even vragen waarom hij door IJsmeis consequent Knurft wordt genoemd.

Natuurlijk kun je iedere week meekijken in de studio van FOK!radio via de webcam. We roddelen weer met Yvonne en FA shmoopy neemt de week op het forum met ons door. Blinky legt weer een stelling voor. Kom ook naar ons irc-kanaal #fokradio om vragen te stellen en mee te praten. Dat kan ook via Skype. Je kunt ons bellen op actionradiolive.

Meteen luisteren?
ActionRadioDat kan! FOK!Radio is te horen op het internetstation ActionRadio, waar nu al non-stop muziek te horen is.

Hieronder vind je de overige directe luisterlinks:
LQMQHQ
WinampWinamp48 kbps96 kbps128 kbps
Windows Media PlayerWindows Media Player33 kbps64 kbps128 kbps
RealPlayerRealPlayer48 kbps96 kbps128 kbps
iTunes / QuicktimeiTunes / Quicktime48 kbps96 kbps128 kbps


Tegenwoordig kun je ook luisteren als je een PDA/mobiele telefoon hebt met GPRS verbinding. Ga dan naar de speciale PDA-site.

Terugluisteren?
Alle uitzendingen van FOK!radio zijn terug te luisteren. Meer hierover kun je hier lezen.

Veel luisterplezier!