Vrouw steekt masturberende vriend neer

Icoon OpmerkelijkIn het Australische Brisbane is een 32-jarige man door zijn vriendin twee maal in zijn schouder gestoken omdat de man weigerde te stoppen met masturberen voor de ogen van haar 3-jarige dochtertje. Hij was na amfetamine geslikt te hebben, begonnen met masturberen onder de douche. Vervolgens ging hij naar de slaapkamer van zijn vriendin waar hij naakt over het bed heen rolde.

Op het moment dat de vrouw haar dochter in bad wilde doen, kwam de man de badkamer weer binnen en ging daar verder met zichzelf te bevredigen. De vrouw vroeg hem verschillende malen te stoppen, maar hij bleef doorgaan. De vrouw werd op dat moment woedend en haalde een mes uit de keuken en stak op haar vriend in.

De man liet zich hier niet door weerhouden verklaarde de rechtbank gisteren: "Hij pauzeerde enkel om zijn broek aan te trekken en naar buiten te vluchten", In de garage zette de man zijn 'masturbatiemarathon' voort.

De man werd door de politie naar het ziekenhuis gebracht om zich te kunnen laten behandelen aan zijn steekwonden. De vrouw werd door de rechter tot negen maanden cel veroordeeld, maar onder voorwaarden direct weer vrijgelaten omdat haar vriend haar "extreem geprovoceerd" zou hebben.