Paar trouwt elkaar voor de derde keer

De Engelse Tina Potter is onlangs voor de derde keer getrouwd. Slettengedrag kan haar niet worden verweten, want ze trouwde wederom met Steve Potter. Haar ware liefde, want ze trouwde twee maal eerder dezelfde Steve. Het wederom gelukkig getrouwde stel gaf elkaar het jawoord in het Caraïbische gebied.

Vanaf hun veertiende zijn ze stapelgek op elkaar. Drie jaar later, het was inmiddels 1978, stonden ze voor het eerst samen voor het altaar. Twee kinderen kwamen uit dit huwelijk voort. De nu 28-jarige Nathan en de 27-jarige Natasha. Al na drie jaar waren ze flauw van elkaar en vroegen de scheidingspapieren aan.

Toen de inkt van de papieren nog aan het drogen was, werden ze weer verliefd op elkaar. Ze besloten het nogmaals met elkaar te proberen, en in 1984 stapten ze samen in het huwelijksbootje. Een maand later werd hun derde kind Ricky geboren. Deze keer hield het huwelijk negen jaar stand. In 1993 stonden ze samen de inboedel te verdelen. Vier jaar later troffen ze elkaar bij het huwelijksfeest van de zus van Steve, waarna ze weer verliefd op elkaar werden.

Fabrieksarbeidster Tina zegt nu dat ze voor altijd bij timmerman Steve wil blijven. "We zijn zielsverwanten. Iets brengt ons telkens weer bij elkaar. Hij is de enige man die me gelukkig kan maken", zegt de inmiddels 47-jarige Tina. De kinderen vinden het maar wat mooi dat hun ouders weer bij elkaar zijn. "Drie keer brengt geluk", zegt Steve.