Vrouw baalt: 2 stukjes zoek in megapuzzel

Icoon OpmerkelijkFrida Klaassen uit Bakel baalt ontzettend. Reden: ze is acht maanden bezig geweest met een legpuzzel van maar liefst 18.240 stukjes, maar nu blijkt dat er twee stukjes missen. Dochterlief heeft inmiddels de producent, firma Ravensburger, benaderd om de ontbrekende deeltjes alsnog in bezit te krijgen. Onduidelijk is of Ravensburger daaraan kan en wil voldoen.

"Ik los 'm op en ik maak 'm af!", was wat mevrouw Klaassen acht maanden geleden riep toen ze aan de 2,76 bij 1,93 meter grote puzzel begon. Uren en vaak ook letterlijk tot in de late uurtjes besteedde ze in haar garage aan de puzzel 'Tropische Impressionen'. "Het is echt verslavend. Als ik maar even in de garage kwam, dan kon ik er niet afblijven, en dan was het zo een, twee uur later."

Uiteindelijk bleken er dus twee stukjes te missen in het grote jungletafereel. "Dat vind ik erg, en ik weet niet waarom ik ze niet heb", aldus mevrouw Klaassen. Wat ze nu met de puzzel gaat doen? "Afbreken en dan proberen te verkopen, haha."

Ze heeft zichzelf ook alweer een nieuw doel gesteld. Binnenkort begint ze aan een puzzel met zo'n 9.000 stukjes. Hopelijk heeft de producent dan netjes alle stukjes in de doos gestopt...

Frida Klaassen en haar incomplete megapuzzel
Frida Klaassen en haar incomplete megapuzzel.