FOK!radio: sex met Breezersletjes en KAA

FOK!RadioVoor de mensen die meteen naar FOK!radio willen luisteren: klik hier.

Meisjes zijn geen willoze slachtoffers, en als je seks hebt voor een Breezer wil dat niet per definitie zeggen dat je machteloos bent. Dat is de boodschap in een nieuw theaterstuk. Het geeft een kritische kijk op het beeld in de media over jongeren en seks. Het stuk wordt niet alleen in het theater opgevoerd, maar ook op scholen. We vragen een van de schrijfsters, de 21-jarige Alma Mathijsen, wat de bedoeling is. De uitzending begint zoals vanouds om 20:00 uur.

Er kwam afgelopen week een nieuw forum bij: 'Kaaskoppen in het buitenland' (KAA). We babbelen even met het nieuwe modje phileine van het subforum. Zij woont zelf in Spanje. Wat is de bedoeling van het forum? We vragen het aan haar.

Natuurlijk kun je iedere week meekijken in de studio van FOK!radio via de webcam. We roddelen weer met Yvonne en FA Nikky neemt de week met het forum met ons door. Blinky legt weer een stelling voor.

Kom ook naar ons irc-kanaal #fokradio om vragen te stellen en mee te praten. Zelf ook wat te melden? Je kunt ons tijdens de uitzending ook bereiken via Skype. Onze skypenaam is actionradiolive.

Meteen luisteren?
ActionRadioDat kan! FOK!Radio is te horen op het internetstation ActionRadio, waar nu al non-stop muziek te horen is.

Hieronder vind je de overige directe luisterlinks:
LQMQHQ
WinampWinamp48 kbps96 kbps128 kbps
Windows Media PlayerWindows Media Player33 kbps64 kbps128 kbps
RealPlayerRealPlayer48 kbps96 kbps128 kbps
iTunes / QuicktimeiTunes / Quicktime48 kbps96 kbps128 kbps


Tegenwoordig kun je ook luisteren als je een PDA/mobiele telefoon hebt met GPRS verbinding. Ga dan naar de speciale PDA-site.

Terugluisteren?
Alle uitzendingen van FOK!radio zijn terug te luisteren. Meer hierover kun je hier lezen.

Veel luisterplezier!

Met dank aan FOKradio voor de submit.