BNN eert vandaag Bart de Graaff

Icoon TelevisieBNN-oprichter Bart de Graaff is vandaag precies vijf jaar geleden overleden. Om de herinnering aan hem levend te houden besteden de programmamakers van de jongerenomroep aandacht aan ''de kleine, grote man''. Ze doen dat vrijdag zowel op Nederland 3, als op het themakanaal 101.TV.

Op het derde net beginnen de BNN'ers vanavond om 20.30 uur met het programma Bart: Vijf Jaar Tuin Op Zijn Buik. BNN-gezichten gaan daarin programma's van De Graaff nieuw leven inblazen. Katja Schuurman fungeert als omroepster, Ruben Nicolaï is B.O.O.S. en Sophie Hilbrand gaat 's nachts op bezoek bij judoka Dennis van der Geest voor het programma Waar Kan Ik Je 'S Nachts Voor Wakker Maken?

Op 101.TV neemt BNN om 22.00 uur het stokje van Nederland 3 over met een vijf uur durende Bartmarathon. Eerdere programma's van Bart de Graaff passeren daarin de revue, zoals de allereerste aflevering van de Superstalkshow. Het themakanaal is te bekijken via het digitale pakket van kabelmaatschappijen en via www.101.tv.