Posh Spice neemt kijkje in seksshop

Ex-Spice Girl Victoria Beckham is gisteren gesignaleerd in een seksshop in Hollywood. Bij de aanblik van al die aantrekkelijk grote dildo's rolden de ogen bijna uit Victoria's oogkassen. "Ze was ongeveer drie kwartier in de winkel en ze bleef maar giechelen", zegt een getuige tegen de Britse krant The Sun.

Het bleek echter te gaan om opnames van de nieuwe realitysoap van Posh Spice. De Amerikaanse pers moest na het aanschouwen van dit schouwspel schoorvoetend toegeven dat de 33-jarige diva wel degelijk over humor blijkt te beschikken.

Victoria, die na het verlaten van de snoepwinkel voor volwassenen nog even bij een juwelier aanwipte, voelde de lenzen van diverse fotografen al op haar gericht. Het bleek niet de echte Mrs Beckham te zijn die uit de auto stapte, maar om een levensechte opblaasvariant van Victoria. De Victoria met ventieltje had ze gekocht bij de seksshop. De stunt zal te zien zijn in haar nieuwe show.

Victoria verkast deze zomer met haar man David en hun drie kinderen naar Los Angeles, waar manlief gaat voetballen. Drie juni is ze uitgenodigd voor de MTV Music Awards. Daar zal ze een award mogen uitreiken.

Met dank aan 24uur24flesjesbier voor de submit.