FOK!radio: columnist provoceert & Yvonne in Turkije

FOK!RadioVoor de mensen die meteen naar FOK!radio willen luisteren: klik hier.

De zon is weer verdwenen, de regen is terug. Tijd dus om vanaf 20:00 uur je oren bij de radio te houden. Er komt namelijk een bijzondere gast. Hij heeft de afgelopen week veel kritiek gekregen en veel reacties moeten geven in het FeedBack forum. Eén van zijn columnisten schrijft namelijk nogal opmerkelijke stukken die veel reacties los maken. Daarnaast zegt hij zelf ook vaak dingen recht voor z'n raap. Tijd dus om TheGrandWazoo naar de studio te halen. Hij is eindredacteur van de columns en gaat naar eigen zeggen "provocerende dingen" roepen vanavond. De uitzending begint dus om 20:00 uur!

Admin Yvonne zit in Turkije samen met haar dochter Brechtje. Toch komt ze gewoon aan de telefoon vanavond. Wat doet ze daar met haar dochter en hoeveel Turken heeft ze al van haar dochter af moeten slaan? We gaan het vragen.

Natuurlijk kun je iedere week meekijken in de studio van FOK!radio via de webcam. Yvonne roddelt weer met ons en FA Nikky neemt de week met het forum met ons door. Blinky legt weer een stelling voor.

Kom ook naar ons irc-kanaal #fokradio om vragen te stellen en mee te praten. Zelf ook wat te melden? Je kunt ons tijdens de uitzending ook bereiken via Skype. Onze skypenaam is actionradiolive.

Meteen luisteren?
ActionRadioDat kan! FOK!Radio is te horen op het internetstation ActionRadio, waar nu al non-stop muziek te horen is.

Hieronder vind je de overige directe luisterlinks:
LQMQHQ
WinampWinamp48 kbps96 kbps128 kbps
Windows Media PlayerWindows Media Player33 kbps64 kbps128 kbps
RealPlayerRealPlayer48 kbps96 kbps128 kbps
iTunes / QuicktimeiTunes / Quicktime48 kbps96 kbps128 kbps


Tegenwoordig kun je ook luisteren als je een PDA/mobiele telefoon hebt met GPRS verbinding. Ga dan naar de speciale PDA-site.

Terug luisteren?
Alle uitzendingen van FOK!radio zijn terug te luisteren. Meer hierover kun je hier lezen.

Veel luisterplezier!

Met dank aan FOKradio voor de submit.