Anna Nicole had veel seks met 89-jarige

Anna Nicole Smith sekste regelmatig met haar 89-jarige echtgenoot J. Howard Marshall II. Dat vertelde de onlangs overleden actrice tijdens een reeks interviews die binnenkort worden uitgegeven in een boek. "Hij kon me niet bevredigen, maar hij had erg veel plezier en dat is het enige dat voor mij belangrijk was", vertelde ze in 1996 aan journaliste Joyce Wagner.

De Amerikaanse krant New York Daily News beweert dat Smith urenlang haar hart uitstortte bij Wagner. De journaliste beweert dat de ex-playmate zich begrepen voelde door de bejaarde olietycoon. "Hij bevredigde me op andere manieren. Hij keek nooit op me neer", zou ze Wagner verteld hebben. Ook vertelde Smith dat haar moeder Virgie Arthur haar regelmatig mishandelde. De vrouw zou Smith regelmatig hebben mishandeld met een knuppel.

De interviews hadden plaats in een afkickkliniek waar Smith werd behandeld. De ex-playmate stierf begin februari op 39-jarige leeftijd aan een overdosis medicijnen. Ze voerde de gesprekken met Wagner ter voorbereiding van een boek over haar leven. Het is echter nog nooit uitgegeven. Wanneer haar biografie verschijnt is nog onduidelijk.


Anna Nicole Smith