Stripfilmpje kan Britney Spears voogdij kosten

Het was even stil op de FOK!-frontpage met nieuwtjes over de gevallen popster Britney Spears, maar er valt weer het een en ander te melden. Zo zou een videofilmpje waarop La Spears halfnaakt te zien is terwijl ze stevig doorzakt met twee stripsters, haar mogelijk de das kunnen omdoen in rechtszaak over de voogdij over haar kinderen.

Het filmpje dateert van 12 februari toen Spears nog vol in haar feestperiode verkeerde. In de New Yorkse nachtclub One had ze plots zin mee te doen met de stripsters en wisselde ze kleren met één van hen. In bikini en visnetpanty's ging ze uit haar bol. Het incident werd vastgelegd door een beveiligingscamera. ''Als dit filmpje op het internet belandt, zouden de advocaten van Kevin Federline haar daarmee de voogdij over haar kinderen kunnen laten ontnemen'', zei een bron tegenover The New York Daily News. Een woordvoerder van de nachtclub ontkent overigens het hele verhaal.

Eetstoornis
Gisteren meldden diverse Britse en Amerikaanse media dat Spears zou lijden aan de eetstoornis boulimia nervosa. Een medewerker van de afkickkliniek in Malibu, waar Spears nu al enige weken verblijft, vertelde aan de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ dat Spears al negen jaar onder de eetstoornis gebukt gaat.

Volgens de medewerker van de kliniek hebben de eetstoornis, alcoholisme en cocaïnegebruik een ''menselijk wrak'' van de 25-jarige zangeres gemaakt. ''Toen ze hier binnenkwam, was ze een trillend hoopje mens. Ze had last van spasmes en had het het ene moment heel warm en het volgende moment ijskoud.'' Inmiddels zou het wat beter gaan met de Amerikaanse moeder van twee kinderen.



Spears in haar feestperiode