Nawijn gaat voor popsterstatus bij SBS6

TelevisieOud-LPF minister voor Vreemdelingenzaken en Integratie Hilbrand Nawijn gaat proberen een ware popster te worden. Hij is één van de deelnemers aan het nieuwe SBS6-programma 'So You Wannabe A Popstar'. Naast Nawijn, die tegenwoordig actief is in de Zoetermeerse gemeenteraad, doen er nog tien andere BN'ers een gooi naar het sterrendom.

Een aantal namen is al uitgelekt: Tanja Jess, Jochem van Gelder en presentator Viktor Brand. De overige deelnemers worden aanstaande donderdag bekend gemaakt.

De tv-talentenjacht voor BN'ers die niet bekend staan om hun zangtalenten, wordt gepresenteerd door Nance en Gerard Joling en komt vanaf vrijdag 16 maart op de buis.

Tien
In het Radio 538-programma 'Evers Staat Op' werd vanochtend gezegd dat Nawijn in eerste instantie auditie deed voor 'Just the two of us', een nieuw gelijksoortig programma van televisiezender Tien. Dat programma, dat gepresenteerd gaat worden door Gordon en Linda de Mol, had echter geen interesse in Nawijn omdat hij te slecht bij stem zou zijn.

In het Tien-programma worden verschillende BN'ers, die net als bij de variant van SBS6 niet bekend staan om hun zangtalent, gekoppeld aan een professionele zanger(es). Bij Tien doen onder meer Edwin Evers en Beau van Erven Dorens mee. 'Just the two of us' wordt vanaf 11 maart uitgezonden.



'Te slecht voor Tien, goed genoeg voor SBS6'