Ex-Qantas-stewardess wellicht zwanger van Fiennes

Icoon OpmerkelijkDe Qantas-stewardess Lisa Robertson, die onlangs in het nieuws kwam nadat ze op een vliegtuigtoilet seks had gehad met acteur Ralph Fiennes, is wellicht zwanger van de acteur. Dat zei ze in een interview in het programma 60 Minutes. De 38-jarige Robertson had eind januari haar avontuurtje en is daarna ontslagen. ''Hij is gewoon onweerstaanbaar en toen ik hem in het echt ontmoette... Het was zijn glimlach, ik smolt.''

De acteur uit onder meer de films The English Patient en Harry Potter 4 was onderweg naar India om daar te praten over het belang van veilige seks en de gevaren van aids. Fiennes zou de stewardess zijn gevolgd naar de stewardessenruimte, waar hij haar begon te zoenen en ze samen vertrokken naar de wc. Ook in Mumbai beleefden ze nog twee wilde nachten.

Robertson wordt inmiddels door verschillende media 'Mile-High-stewardess' genoemd, naar de club van mensen die bij voorkeur seks hebben in het vliegtuig. De stewardess heeft geen spijt voor wat ze heeft gedaan, maar ze heeft wel medelijden met haar ouders, die zich schamen.