Uitslag: Finale Master of Darts

Icoon DartsRaymond van Barneveld had geen medelijden met zijn tegenstander in de finale van The Master of Darts. In een matige wedstrijd wist Barney Manley van het bord af te gooien. De eindstand was maar liefst 7-0 in sets. Barney mag een cheque van 50.000 euro en de bijbehorende beker mee naar huis nemen.

Veel kansen waren er niet voor Manley in de finale. Het niveau van Barney was simpelweg te hoog voor de Engelsman. Van Barneveld gooide dertien honderdtachtigers in de eindstrijd en had een gemiddelde van 107.90 per beurt. Manley maakte vrijwel geen kans op een setwinst. In de zesde set was hij dichtbij maar Barney kende geen genade.

Na de zesde set was de pauze ingelast; de Nederlander stond toen al met 6-0 voor. Na de pauze ging Van Barneveld verder met waar hij voor de rust gebleven was: winnen. De zevende en dus laatste set ging zonder problemen naar onze landgenoot en daarmee pakte hij op overtuigende wijze de titel. Van Barneveld neemt de titel over van Phil Taylor die de vorige editie van de Masters of Darts op zijn naam schreef.
Voor meer sportnieuws kijk je natuurlijk op FOK!sport!
Submitter:  Bron: FOK!sport