Te koop: droomvakantie met onbekende

Icoon OpmerkelijkEen man boekte een reis naar de Caribische eilanden waar hij zijn vrouw ten huwelijk wilde vragen. Hij werd alleen een aantal weken terug gedumpt, en omdat de man zijn geld niet terug kon krijgen is hij nu op zoek naar een vrouw die hem in februari wel wil vergezellen.

De 39-jarige Adam Croot heeft om zijn doel te kunnen bereiken een advertentie op Ebay gezet. Het prijskaartje dat eraan hangt valt reuze mee, de gelukkige hoeft maar een fractie van de oorspronkelijke prijs te betalen.

Het probleem voor Adam was dat hij zijn geld niet terug kon krijgen. Bovendien laat het Couples Swept Away waar Adam en zijn ex zouden verblijven alleen maar heterosexuelen toe waardoor Adam dus ook niet met een vriend kon gaan.

Adam komt nog wel met een aantal eisen van zijn kant. Zo wil hij niet met iemand op stap die zo oud is dat het zijn oma kon zijn, en ook niet met een vrouw die een jaloerse vriend heeft. Hij wil tenslotte wel dat zijn armen en benen blijven waar ze horen.

Al meer dan 2500 mensen hebben de advertentie bezocht en ook met het aantal mensen dat geboden heeft kan Adam tevreden zijn. Het lijkt erop dat hij toch nog in februari op vakantie gaat, al is het misschien met een totaal andere vrouw.

Met Adam op droomvakantie
Jongedames, grijp dit buitenkansje!