Hilton neemt het op voor Britney Spears

ShowbizzParis Hilton heeft haar nieuwe stapmaatje Britney Spears verdedigd. De net gescheiden popprinses en moeder van twee jonge kinderen kreeg nogal wat kritiek op haar recente feestgedrag.

''Het is ontstellend dat mensen twijfelen of ze een goede moeder is door haar feestgedrag'', aldus hotelerfgename Paris Hilton. ''Britney houdt van haar kinderen. Ik weet dat het haar heel veel pijn doet als ze ziet wat voor verschrikkelijke dingen mensen over haar schrijven. Elke avond gaat ze naar huis naar haar kindjes, feesten staat haar ouderlijke plicht niet in de weg'', zei Hilton.

Spears liet onlangs weten haar man Kevin Federline te verlaten. Ze hebben samen de twee kinderen. Nadat ze de scheiding had aangekondigd, trok Spears erop uit met haar nieuwe vriendin Paris.

In diverse media waren foto's van de twee te zien, wild aan het feesten en ook dat La Spears zonder slip uit een auto stapte. Op haar eigen internetpagina schreef de 25-jarige zangeres vorige week dat ze misschien een beetje was doorgeslagen. ''Maar ik was al zo lang niet meer op stap geweest'', voerde ze aan als verdediging.



Spears en Hilton vorige maand bij een nachtclub