Vrouw overleeft 6 kogels in hoofd

Icoon Bizar Niet alleen katten hebben negen levens. Een Braziliaanse vrouw die zes keer door het hoofd geschoten was na een vechtpartij met haar ex-man, werd vandaag ontslagen uit het ziekenhuis en kon haar verhaal uitleggen aan de media. Dat heeft Associated Press gemeld. "Ik weet dat dit een wonder was", zei de 21-jarige huisvrouw Patricia Goncalves Pereira tegen Globo TV. "Nu wil ik de kogels vergeten en verder gaan met mijn leven".

Pereira werd vrijdag neergeschoten in het kleine stadje Monte Claros, ongeveer 900 kilometer ten noorden van Sao Paulo. Daar had ze ruzie gekregen met haar voormalige echtgenoot, omdat ze weigerde een nieuwe liefdesrelatie met hem te beginnen. Daarop besloot de man zes kogels in haar hoofd te schieten en één in haar hand. De dader loopt nog steeds vrij rond.

De dokters kunnen niet verklaren waarom de kogels Pereira's schedel niet doorboord hebben. "Ik kan niet uitleggen hoe iets als dit is gebeurd", zei de chirurg Adriano Teixeira. Hij voegde toe dat de kogels zich direct onder haar hoofdhuid bevonden.
Patricia Goncalves Pereira
''Ik weet dat dit een wonder was''