Playboy Popov moet trouwen van zijn voetbalclub

Icoon VoetbalEen huwelijkscontract om zijn voetbalcontract niet te verliezen. Die opmerkelijke opdracht heeft het 19-jarige Bulgaarse talent Ivelin Popov van zijn club Litex Lovetsj gekregen. Het bestuur hoopt dat de jeugdige spits als getrouwd man minder vaak uit de band springt.

Popov is in Bulgarije bekend en berucht om zijn temperamentvolle gedrag, zowel binnen als buiten het veld. Steeds weer wordt de playboy met andere vriendinnen in het Bulgaarse uitgaansleven gesignaleerd. De smaakmaker van Jong Bulgarije maakte vrijdag nog een obsceen gebaar naar zijn eigen fans nadat hij in de wedstrijd tegen Rodopa Smolian (2-1) een doelpunt had gemaakt.

"Ik accepteer het standpunt van de club en ik beloof dat ik snel in het huwelijksbootje stap'', liet Popov weten. "Ik weet dat ik een heel slechte jongen ben. Het is daarom logisch dat de club wil dat ik ga trouwen. Bij Litex kennen ze mijn opvliegende gedrag heel goed. Als je getrouwd bent, is het makkelijker om je volledig op voetbal te concentreren."

Popov: "Voor mijn twintigste verjaardag ben ik getrouwd. Ik heb nu een heel leuke en slimme vriendin. Zij is de vrouw van mijn leven. Met haar kan ik tot rust komen en wil ik oud worden."

Voor meer (opmerkelijk) sportnieuws kun je terecht op FOK!sport.