Bitchfight tussen Paris en Shanna

Icoon Showbizz Paris Hilton en Shanna Moakler hebben een heuse bitchfight gehad met elkaar. Dat meldt de Amerikaanse website TMZ. Beide vrouwen hebben inmiddels aangifte gedaan van mishandeling.

De twee blondines kwamen elkaar in een nachtclub in Hollywood tegen. Volgens de woordvoerder van Hilton heeft Moakler vervolgens Hilton uitgescholden en een stomp in het gezicht gegeven. Hilton heeft volgens haar woordvoerder Moakler met geen vinger aangeraakt. Hilton's woordvoerder heeft aangegeven een straatverbod te willen voor Moakler. "Op die manier kan verder irrationeel en gevaarlijk gedrag van Moakler voorkomen worden", legt hij uit.

Moakler houdt er echter een ander verhaal op na. In haar aangifte beweert ze dat er sprake was van een meer serieus gevecht, waarbij Hilton haar vervolgens van de trap zou hebben geduwd.

Hilton is regelmatig gesignaleerd met Moakler's ex-man Travis Barker. Vorige week was het vermeende koppel nog in Amsterdam. Moakler en Barker maakten in augustus bekend uit elkaar te gaan na een huwelijk van twee jaar. Moakler heeft aan die relatie twee kinderen overgehouden: de 3-jarige zoon Landon en de 7 maanden oude dochter Alabama. Ook heeft Moakler nog een dochter van 7 uit een vorige relatie.