Roodkapje gestolen uit de Efteling

RoodkapjeMedewerkers van Nederlands bekendste attractiepark, de Efteling, keken vanochtend raar op toen ze Roodkapje niet op haar eigen plekje voor het huis van haar oma zagen staan. Volgens medewerkers is het meisje nergens meer te vinden. "We kunnen op deze Dierendag wel grappen dat ze door de boze wolf is opgeslokt, of dat ze voor de start van de Kinderboekenweek bij de kabouters is gaan voorlezen, maar eigenlijk vinden we het heel vervelend", vertelt de directeur van de Efteling.

"Alle kinderen zullen haar meteen missen, want ze hoort gewoon in ons Sprookjesbos. We gaan ervan uit dat Roodkapje na sluiting van het park is weggehaald, omdat het onmogelijk is om zoiets tijdens openingstijden te doen." De directie heeft vanochtend aangifte gedaan bij de politie. Naar het hoe en waarom kan het slechts gissen. "We hopen dat ze snel gevonden wordt, zodat de kinderen haar niet te lang hoeven missen."

Een medewerkster van het park meldt dat het niet om een publiciteitsstunt gaat. Ze hoopt dat Roodkapje snel en in goede staat gevonden wordt.

Met dank aan The_Comeback-kid, Esposa, bartjenl en LexieMolotoff voor de submit.