Masseuse riskeert licentie na seks echtgenoot

Icoon Opmerkelijk De masseuse LaRae Lundeen Fjellman uit Lindstrom in de Amerikaanse staat Minnesota kan haar licentie als masseuse verliezen en een boete riskeren, omdat ze seks heeft gehad met haar echtgenoot. Haar echtgenoot, Kirk Fjellman, was vroeger een klant van haar. Het is niet toegestaan om seksuele relaties te hebben met ex-klanten tot twee jaar na de laatste massagetherapie.

"Er is geen pijn, geen slachtoffer", zegt Kirk Fjellman. "Waar gaat dit over?". Deze maand gaat een jury zich uitspreken over de zaak. LaRae zegt dat ze zich schuldig heeft gemaakt aan het breken van de wet, maar dat ze nog nooit van de wet gehoord had. Een advocaat van haar vindt het belachelijk dat de wet "het recht om verliefd te worden, te trouwen en te doen wat alle getrouwde mensen doen" aan banden legt. Ben Benjamin, een kenner op het gebied van ethiek, is het eens met de advocaten. "Als zij seks had met de man terwijl het een klant was, dan was het onethisch geweest. Maar ze vonden elkaar leuk en na een tijdje gebeurde er iets. Als dit gebeurt was in een andere staat dan in Minnesota, dan was het geen probleem geweest".

De relatie was begonnen drie maanden nadat de behandeling van de man al afgelopen was. Wel hebben beide personen elkaar op de massagetafel leren kennen, en van daaruit is het balletje gaan rollen. Een jaar nadat de relatie begonnen was zijn ze getrouwd in 2003.

Met dank aan Sam.VL voor de submit.