Japanner belt bedrijf 37.760 keer

Icoon WeirdTerwijl steeds meer mensen hun eenzaamheid proberen te overwinnen door de vreemdste vormen van dating, heeft een inventieve Japanner een hele nieuwe manier gevonden om contact te maken. De man uit Hiroshima presteerde het om tussen maart en juli maar liefst 37.760 keer naar een telefoonbedrijf te bellen om de vriendelijke stemmen van de telefonistes te kunnen horen.

De Japanner belde gemiddeld 905 keer per dag met zijn gsm naar het bedrijf, de Nippon Telegraph & Telephone Corp.. Daarbij hield hij ook nog eens steevast zijn mond, wat tot veel irritaties leidde bij de telefonistes. De politie heeft de man deze week aangehouden.

De man zegt op het idee te zijn gekomen toen hij met het bedrijf belde om een klacht door te geven. "Die telefoniste behandelde me zo vriendelijk. Ik was meteen verkocht. Ik wilde absoluut meer van zulke vriendelijke vrouwenstemmen horen", aldus de Japanner in een krant. Het bedrijf heeft overigens psychologische hulp moeten inroepen voor hun telefonistes.


Wie heb ik aan de lijn, hallo hallo!


Met dank aan Sam.VL voor de submit.