Man kaapt heftruck

Icoon OpmerkelijkEen 22-jarige man uit Dordrecht wilde gisteravond gezellig gaan stappen met zijn vriendin, maar de dag verliep iets anders dan gepland.

Het stel besloot om in Zwijndrecht uit te gaan. Daar aangekomen ontstond een ruzie die dusdanig ver opliep, dat de dame in kwestie de autosleutels pakte en alleen naar huis ging. Voor de Dordtenaar bleek er niets anders op te zitten dan lopend naar huis te gaan.

Toen de man aan zijn vijf kilometer lange voettocht begon, zag hij een vorkheftruck staan op een terrein aan de Molenvliet. Hij ging naar de truck toe, wist hem aan de praat te krijgen en reed er doodleuk mee naar huis.

Om 04:30 kreeg de politie in Dordrecht een melding binnen, dat een man met een heftruck over de weg reed. Enkele politiemannen gingen erachteraan en troffen de jongeman bij zijn woonplaats aan. Toen de kerel de politiemannen zag, sprong hij van het voertuig, dat vervolgens langzaam een tuintje inreed. De Dordtenaar probeerde daarna nog te vluchten, maar een agent rekende hem in en bracht hem over naar het politiebureau.