Vrouw vindt telefoon terug in onderbroek dief

Icoon OpmerkelijkJe onderbroek blijkt toch niet altijd de beste opbergplaats voor iets wat je goed wilt verbergen. In een Haags restaurant heeft een 33-jarige vrouw namelijk haar mobiele telefoon teruggevonden in de onderbroek van een andere bezoeker. Een vriendin van de vrouw belde de telefoon waarna deze rinkelde in de onderbroek van een man.

Nadat de Haagse, die samen met een vriendin in het restaurant zat, had ontdekt dat ze haar tas kwijt was, vroeg ze aan twee mannelijke medebezoekers een tafeltje verderop of ze iets van de tas wisten. De mannen ontkenden stellig, waarna de vriendin het nummer belde van de rechtmatige eigenaresse van de handtas.

Meteen werd door het rinkelen duidelijk dat één van de twee mannen de telefoon in zijn ondergoed verborgen hield. De tas werd later op het toilet van het restaurant teruggevonden. Het duo, twee Hagenaren van 25 en 31 jaar, kon worden vastgehouden door bezoekers van het restaurant tot de politie arriveerde. Beide mannen zijn vervolgens aangehouden.

Met dank aan Funkamental voor de submit.