Boze man kiepert stront in Stadskantoor

OpmerkelijkWoonwagenbewoner Piet Pfaff uit Eindhoven heeft gisteren aangetoond schijt te hebben aan de gemeente. Volgens hem heeft de gemeente schijt aan hem, dus heeft hij ze een koekje van eigen deeg teruggegeven. Gewapend met een emmer vol uitwerpselen toog hij gisteren naar het Stadskantoor en sprenkelde die her en der in het gebouw in de rondte.

Volgens Pfaff ontbreken er sanitaire voorzieningen op zijn woonwagenstandplaats aan de Joost de Momperstraat. Hij is al lange tijd in een hevige strijd gewikkeld met de gemeente omdat hij zijn standplaats moet verlaten. Hij moet wijken voor nieuwbouw. Er zijn hem meerdere woningen toegewezen, maar die zijn niet naar de zin van de heer Pfaff.

Hij is gisteren na zijn strontbesmeuractie door de politie aangehouden. Burgemeester Sakkers zegt het ''erg ongepast'' te vinden wat Pfaff heeft gedaan. Hij vermoedt echter dat het niet de laatste actie van de woonwagenbewoner zal zijn. Onlangs werd Pfaff nog gearresteerd omdat hij het Stadhuisplein weigerde te verlaten.


Piet Pfaff is boos op gemeente

Met dank aan Boesh voor de submit.