'Vrouw Paul McCartney was een hoer'

ShowbizzHeather Mills, de vrouw waarmee ex-Beatle Paul McCartney in scheiding ligt, was in de jaren tachtig en negentig werkzaam als prostituee. Dat schreef de Britse krant News of the World gisteren. Vorige week maakte een andere Britse krant al foto's openbaar van Mills uit de tijd dat ze haar geld verdiende als model voor erotische foto's.

De 37-jarige Mills, tegenwoordig dierenactiviste, trouwde in 2002 met de ex-Beatle. Daarvoor was ze een veelgevraagd model, totdat ze bij een auto-ongeluk haar been verloor. Het echtpaar ligt in scheiding vanwege negatieve verhalen in de roddelpers. Dat was al voor de onthullingen van afgelopen weken.

Multimiljonair McCartney (63) zou niet op de hoogte zijn geweest van Mills' verleden als dame van lichte zeden. Volgens News of the World verdiende Mills als prostituee indertijd duizend Britse pond per beurt. Het zou onder meer zijn gegaan om orgies, waaraan ook andere hoeren meededen. Een van haar klanten was volgens de krant de Saudische wapenhandelaar Adnan Kashoggi.

De nieuwe onthullingen hebben waarschijnlijk invloed op de hoogte van de geldsom die Mills meekrijgt na de scheiding. Eerdere berichten hadden het over 200 miljoen dollar waarop ze meende recht te hebben. Mills en McCartney kregen in 2003 een dochtertje.

Paul McCartney en zijn aastaande ex-eega Heather Mills
Paul McCartney en aanstaande ex-eega Heather Mills

Onlangs uitgelekte 'seksfoto's' staan op de website van The Sun


Met dank aan static voor de submit.