NVD geschokt over nieuwe pedopartij

Icoon OpmerkelijkDe pedofielenpartij NVD ontvangt zoals het er nu naar lijkt een aanklacht vanuit onverwachte hoek. Geen extreemrechtse dan wel -linkse partij is van plan een proces aan te spannen, maar een heus beveiligingsbedrijf.

Internationaal beveiligingsexpert NVD staat namelijk níét voor het gedogen van pedofilie, noch wil het bedrijf de wettelijke leeftijdsgrens voor seksueel contact verlagen. Dit in tegenstelling tot de partij voor Naastenliefde, Vrijheid en Diversiteit, die wel graag zou willen dat gemeenschap met twaalfjarigen is toegestaan.

Vanzelfsprekend wil beveiligingsbedrijf NVD niet geassocieerd worden met de controversiële partij. "NVD Beveiligingen is een professionele beveiligingsorganisatie die staat voor de veiligheid van mens en middelen. Uiteraard wensen wij op geen enkele wijze geassocieerd te worden met deze partij", aldus de onderneming.

"Daarom onderzoeken wij momenteel welke juridische acties wij kunnen ondernemen om te voorkomen dat deze politieke partij de afkorting NVD blijft voeren."


Met dank aan ThE_ED voor de submit.