Verbaan woest over borstenverhaal

ShowbizzGeorgina Verbaan is woest op het Talpa programma Entertainment Live van Evert Santegoeds, zo meldt De Telegraaf vandaag op de voorpagina. Afgelopen vrijdag liet Santegoeds weten dat de 'harry's' van Verbaan in 2004 middels lipovulling tot grote proporties waren opgepompt. Dat zou ook verklaren waarom Verbaan ineens grote borsten had en door een röntgentest kwam die aantoonde dat er geen siliconenvulling inzat. Lipovulling 'loopt echter na een tijdje weer leeg', waardoor de borsten weer slinken naar normale omvang. De voorgevel van Verbaan lijkt nu inderdaad een stuk kleiner dan in 2004, toen ze zich liet fotograferen voor de Playboy.

Tegenover De Telegraaf laat de manager van Verbaan weten dat Georgina ''goudeerlijk'' is. ''Als het waar zou zijn wat het programma suggereert, dan is zij de eerste die dat zou toegeven'', aldus de manager.

Cosmetisch arts Robert Schoemacher, die volgens Entertainment Live het zeer wel mogelijk achtte dat Verbaan gebruik heeft gemaakt van lipo-borstopvulling, zegt in De Telegraaf weer iets heel anders. Nu heeft hij het over ''onwaarschijnlijk'' omdat bij lipovulling je veel vet in je billen of benen moet hebben: ''Dat heeft Georgina niet. Dus ik acht de kans heel klein dat ze gebruik heeft gemaakt van die methode.''


Verbaans borsten. Boven 2003, midden 2004, onder 2006