FOK!radio: WOW en baggeraars paultjuhhh en Biogarde

FOK!RadioHij zou in de gracht worden gegooid en Yvonne wilde persoonlijk de laatste duw geven. Dat was het idee achter de ONZ-meet van even geleden. Maar zover kwam het niet. Voor velen de grootste baggeraar van het Onzin-forum en daarbuiten bleef droog. Vanavond is Paultjuhhh in de studio van FOK!radio en horen we hoe hij in het echt is. Samen met Biogarde (hobbel, hobbel, hobbel) is hij live aanwezig vanaf 20:00 uur.

En hoe is het eigenlijk met Yvonne? Onze admin was een tijdje onbereikbaar en ook op het forum weinig te vinden. En dat was niet voor niks. Vanavond is ze er weer en horen we wat er aan de hand was. En natuurlijk willen we ook weer roddels en nieuwtjes van haar horen.

Tijdens de uitzending kun je ons bellen met vragen en opmerkingen via Skype. Voeg ons toe op met username Actionradio_utrecht. Meer over Skype kun je hier vinden.

Kom ook vooral naar ons irc-kanaal #fokradio om vragen te stellen en mee te praten.

Blinky legt weer een stelling neer waarop je kunt reageren in de uitzending. Ook bellen we met Nikky, de FA die met ons haar week op het forum doorneemt.

Zelf ook wat te melden? Bel ons dan op 084-8375761. Dan krijg je een antwoordapparaat waarop je iets kunt inspreken. Dus wil je iemand verrot schelden, een huwelijksaanzoek doen, een plaatje aanvragen, je ban bespreken of je liefde voor Gr8w8 uitspreken? Bel ons dan op 084-8375761! Dan laten wij het weer in de uitzending horen.

Meteen luisteren?
ActionRadioDat kan! FOK!Radio is te horen op het internetstation ActionRadio, waar nu al non-stop muziek te horen is.

Nieuw is de stream via AAC+. Deze nieuwe techniek zorgt ervoor dat je met lage bandbreedte toch nog goede kwaliteit kunt horen. Het enige wat je nodig hebt is een recente versie van Winamp! Ook Realplayer speelt AAC+ af. Probeer het zelf door hier te klikken.

Hieronder vind je de overige directe luisterlinks:
LQMQHQ
WinampWinamp48 kbps96 kbps128 kbps
Windows Media PlayerWindows Media Player33 kbps64 kbps128 kbps
RealPlayerRealPlayer48 kbps96 kbps128 kbps
iTunes / QuicktimeiTunes / Quicktime48 kbps96 kbps128 kbps


Terug luisteren?
Alle uitzendingen van FOK!radio zijn terug te luisteren. Soms als podcast, maar het meeste als stream. Meer hierover kun je hier lezen.

Check de webcam in de studio tijdens de uitzending hier.

Veel luisterplezier!


Met dank aan Nolius voor de submit.