Nintendo Revolution eind 2006 te koop

chatgek had ons via de nieuws-submit te melden:

Icoon GamesNintendo's nieuwste gamingconsole, de Revolution, zal eind november in de winkels liggen, aldus de spellenfabrikant zelf. De Revolution is het antwoord van Nintendo op Microsofts Xbox 360 die al een tijdje in de winkel te koop is. "De exacte lanceringsdatum van de Revolution kunnen we nog niet bekendmaken, maar we zijn niet van plan om de slag met de feestdagen mis te lopen", aldus Nintendo-topman Satoru Iwata, die dit zegt in een Japans dagblad.

De oorspronkelijke verwachting was dat de nieuwe spelcomputer pas in 2007 op de markt kwam. Deze verwachting is echter aangepast, nu blijkt dat de console rond Thanksgiving in Noord-Amerika in de winkels komt te liggen. Het is aannemelijk dat de Revolution ook rond dezelfde tijd op de Europese markt komt. Nintendo had namelijk al bekend gemaakt dat de spelcomputer een wereldwijde introductie krijgt.

De prijs van de Nintendo Revolution is nog altijd niet bekend. Wel zou de spelcomputer "betaalbaar" worden, omdat mensen steeds minder geld willen uitgeven aan computerspelletjes. Op de komende E3-beurs in mei zal de Nintendo Revolution voor de eerste keer in werkende vorm vertoond worden aan het publiek. De body van het apparaat was op de vorige E3-beurs al vertoond.

Nintendo Revolution
De Nintendo Revolution


Voor meer nieuws over games of de Nintendo Revolution kun je terecht op FOK!Games.