'Hollywood Madam' opent bordeel voor vrouwen in Amerika

De Hollywood MadamDe 'Hollywood Madam' Heidi Fleiss, die jarenlang callgirls ter beschikking stelde aan de heren van de High Society in Hollywood, is van plan om nog een bordeel te openen. Alleen deze keer richt ze zich niet op mannen, maar op vrouwen. In 'Heidi's Stud Farm' moeten de dames aan hun trekken komen. Fleiss heeft eerder al eens twintig maanden in de bak gezeten vanwege haar callgirlnetwerk.

Fleiss zal de 'boerderij' niet alleen gaan runnen, Joe Richards zal haar partner zijn. Richards heeft al drie legale bordelen in Nye County. De klanten zouden 250 dollar moeten betalen voor een uurtje met één van haar twintig mannen, die ze nog niet bij elkaar heeft. Maar volgens haar zullen er duizenden aanmeldingen binnen komen op een oproep die ze al heeft gedaan.

De veranderde situatie van de vrouwen is de aanleiding geweest dat Fleiss en Richards begonnen zijn met dit nieuwe concept. Vrouwen zijn tegenwoordig onafhankelijker. Ze verdienen meer geld en hebben het moeilijk om mensen te leren kennen", aldus Fleiss. Richards voegt eraan toe:"Als een man nu nog eens naar een bordeel gaat omdat hij ruzie heeft met zijn vrouw, kan zijn vrouw vanaf nu zeggen 'wat jij kan, kan ik ook'".