Trio vrouwen dreigt man met wapen voor seks

roxxe had ons via de nieuws-submit te melden:

IcoonDe politie in Seoul heeft de jacht geopend op een groep van drie vrouwen. Ze worden ervan verdacht een man onder bedreiging van een vuurwapen tot seks te hebben gedwongen.

De man werd door het trio vanuit hun auto aangesproken toen hij in de Zuid-Koreaanse hoofdstad over straat liep. De vrouwen gaven aan op zoek te zijn naar het Savoy-hotel. Toen de man aangaf te weten waar het hotel zit vroegen de dames of hij mee wilde rijden om de weg te wijzen. Daar aangekomen dronk hij in de bar van het hotel nog wat met de drie, die hem prompt vroegen om weer met hen mee te gaan om de weg naar een ander hotel te wijzen.

Er ging nog geen lampje branden bij de man en hij ging in op dat verzoek. Het kwartet zou echter nooit bij het andere hotel arriveren, want onderweg reed de chauffeuse de auto ineens een donker leeg veldje op, waar de drie vrouwen hun ware intenties toonden. "Eén van de vrouwen haalde een vuurwapen boven en richtte het op de man", zo verklaarde een politiewoordvoerder. "De vrouwen kleedden zich alle drie uit en dwongen de man tot seks met elk van hen."