'Jack Spijkerman best betaalde Talpa-ster'

pberends en KRIBBET hadden ons via de nieuws-submit te melden:

Jack Spijkerman is de bestbetaalde presentator van tv-zender Talpa. Dit zegt Talpa-programmadirecteur Remko van Westerloo vandaag in een interview met Broadcast Magazine. Spijkerman verslaat hiermee dus andere sterren als Linda de Mol, Beau van Erven Dorens en Humberto Tan.

"Ik krijg nu natuurlijk hel en verdoemenis van de anderen over me heen, maar ik denk wel dat Jack met stip bovenaan staat. Dat komt ook omdat het in zijn geval een veelomvattende deal betreft die ook voorziet in een wezenlijke creatieve bijdrage aan de zender. Ik merk nu al dat het heel plezierig is om met hem te werken. Hij is ontketend", aldus Van Westerloo, zoon van RTL-baas Fons van Westerloo. Bedragen noemt Van Westerloo niet, al laat hij zich wel uit over zijn eigen salaris: "Onder de twee ton."

Jack Spijkerman, afgelopen jaar met veel heisa weggegaan bij de VARA, is elke zondagavond te zien in 'Café de Sport', waar hij samen met Humberto Tan de voetbalweek doorneemt. Volgend jaar start zijn satirische programma.


Spijkerman en Tan in Café de Sport