Oostenrijkse politie vindt vier babylijkjes

Icoon Een 32-jarige vrouw uit het Oostenrijkse Graz heeft tegenover de lokale politie verklaard dat ze vier kinderen om het leven heeft gebracht. De vrouw verklaarde te lijden aan existentiële angst. Ze hield haar kinderen jaren lang verborgen omdat ze bang was haar levenspartner te verliezen.

Twee van de kinderen werden deze week gevonden in een vrieskist. Een onderhuurder zocht naar ijsjes voor zijn kinderen, maar vond, verpakt in een plastic zak, een kinderlijkje met de placenta en navelstreng nog verbonden. Het tweede kind werd verder naar onderen in de vriezer gevonden. Het derde kind, een meisje, werd teruggevonden in een kist met cement en het vierde kind lag in de tuin van de woning onder bouwafval begraven.

De moeder van de kinderen kon zich in eerste instantie niets herinneren van de moorden, maar bedacht zich vandaag. Ze verklaarde in shock te zijn en kon zich niet herinneren of ze haar kinderen heeft verstikt, verdronken of geslagen. "We geloven dat het één keer kan zijn gebeurd, maar vier keer is hoogst onwaarschijnlijk", aldus een politiewoordvoerder.

De partner en vermoedelijke vader van de kinderen verklaarde tegenover de politie dat hij niet op de hoogte was van de zwangerschappen van zijn vriendin. Hij is aangehouden en zit vast op verdenking van medeplichtigheid aan de moorden.


Speurhond
Speurhond op het plaats delict



Met dank aan Vince_Taylor, scannerrob en een onbekende fok!ker die dit bericht d.m.v. de nieuws-submit aan ons hebben gemeld.