Rebecca Loos trouwt met lesbienne

Icoon Showbiz nieuws De 27-jarige Rebecca Loos is onlangs in het huwelijksbootje gestapt met het bekende lingeriemodel Jenny Shimizu. Met haar lesbische trouwerij hoopt Loos haar nieuwe tv-programma Power Lesbians op Sky TV in de belangstelling te zetten.

Loos dook naar eigen zeggen vorig jaar de koffer in met David Beckham, hetgeen voor de nodige media-ophef zorgde. Ook kwam ze in het nieuws na het aftrekken van een varken. In haar nieuwe programma zal ze op zoek gaan naar beroemde en/of machtige lesbiennes in Hollywood.

Nu is ze dus getrouwd met Jenny Shimizu, een lesbisch model dat onder andere voor Calvin Klein werkte. Loos heeft nooit haar biseksuele geaardheid ontkend. Ze bekende in een krant: "Vrijen met vrouwen is veel lekkerder. Bij hen voel ik me veel meer op mijn gemak dan bij mannen." Toch was Beckhem best aardig in bed, maar had ze betere minnaars gehad.

Zelf beschouwt Loos zich niet als een slet. Daarover zegt ze: "Ik ben helemaal geen del. Sinds David ben ik hooguit met twee mannen en twee vrouwen naar bed geweest. Ik ben echt niet het type dat met iedereen in bed duikt."

Loos
'Ik ben geen del'