Voetbal: Uitslagen kwartfinales Amstel Cup

KNVBDe kwartfinales van het Amstel Cup toernooi zijn gespeeld. Hieronder vind je de uitslagen en de uitkomst van de loting voor de halve finales.

Woensdag
ADO Den Haag - Ajax (0-2)

ADO Den Haag kende een goed eerste halfuur in het besneeuwde Zuiderpark. Gaandeweg het duel kon Ajax meer iniatief ontplooien. Charisteas leidde de eerste treffer in, waarbij Maduro op de paal schoot en Sneijder het laatste tikje gaf. In blessuretijd maakte Rosales er nog 0-2 van.

Willem II - FC Den Bosch (3-0)

Bij lichte sneeuwval werkten Willem II en FC Den Bosch hun kwartfinale af. Het duel ging snel op slot door Tilburgse treffers van Redan en Van der Haar. Diep in de tweede helft maakte Denissen nog een derde treffer voor de statistieken.

Donderdag
PSV - TOP/Oss (6-1)

PSV had thuis geen kind aan TOP/Oss. Al na twee minuten hobbelde de eerste treffer voor de thuisclub binnen. Lamey had de eer via een tegenstander doel te treffen. Vervolgens tilden Robert (2x) en Beasley PSV naar een 4-0 ruststand. In de tweede helft maakte de debuterende Robert zijn derde, alvorens Van Dalen iets terugdeed. Van Bommel had het slotakkoord.

Feyenoord - NAC Breda (4-0)

Feyenoord trof in de eigen Kuip NAC Breda. De bezoekers hielden lang stand. Vlak voor de pauze glipte Kalou door de verdedigingslinie en opende de score. Na rust liep Feyenoord vlot uit via Kuijt en wederom Kalou. Kuijt maakte in de slotfase ook nog z'n tweede treffer.