Lerares aangeklaagd voor seks met scholier

Margaret De BarraicuaEen lerares uit de Californische hoofdstad Sacramento die werd betrapt terwijl ze seks had met een scholier, is aangeklaagd wegens het hebben van 'onrechtmatige seksuele gemeenschap'. De 30-jarige Margaret De Barraicua zou langere tijd een seksuele relatie hebben gehad met de 16-jarige jongen. De twee werden betrapt in de auto van de vrouw.

Tijdens de vrijage zat de tweejarige zoon van de vrouw in een kinderstoel op de achterbank. "We ontvingen een melding over een verdacht geparkeerde auto achter een lagere school", verklaarde een politieman. "Toen we daar aankwamen troffen we twee half ontklede personen aan die bezig waren met seksuele handelingen."

De aanklager eiste maandag dat de vrouw voorlopig geen contact mag hebben met haar 16-jarige minnaar. Volgens de aanklacht hadden de twee sinds vijf maanden een relatie, waarbij er tenminste vier maal sprake zou zijn geweest van seks. De Barraicua is in afwachting van de rechtszaak op vrije voeten gesteld. Haar zoon is onder toezicht van haar echtgenoot geplaatst.