FOK!radio: gehackte BIGweb laat tanden zien

FOK!RadioLuister nu naar FOK!radio en hoor het volgende: Mensen met illegale software en games moeten oppassen! Afgelopen week startte BIGweb.nl. Via deze site zullen gebruikers van de illegale spullen worden opgespoord. Althans, dat lijkt zo. Maar wordt de soep ook zo heet gegeten als hij is opgediend? En letten de mensen achter deze site ook op de bewegingen op FOK! van verschillende mensen? Ze werden vrijdag na de lancering van de site namelijk meteen gehackt. Je hoort het vanavond, want de initiatiefnemers gaan vanaf 20:00 uur met ons het gesprek aan.

Daarnaast nam PR-babe Angel afgelopen week afscheid van ons. Dit leek te komen als donderslag bij heldere hemel, maar was dat ook zo? En wie gaat al dat werk nou overnemen? Vanavond hoor je antwoorden op deze vragen want de opvolging zit vanavond bij ons in de uitzending.

Meteen luisteren?
ActionRadioDat kan! FOK!Radio is te horen op het internetstation ActionRadio, waar nu al non-stop muziek te horen is. Hieronder vind je de directe luisterlinks:
LQMQHQ
WinampWinamp48 kbps96 kbps128 kbps
Windows Media PlayerWindows Media Player48 kbps96 kbps128 kbps
RealPlayerRealPlayer48 kbps96 kbps128 kbps
iTunes / QuicktimeiTunes / Quicktime48 kbps96 kbps128 kbps

Onze vaste onderdelen komen ook weer voorbij. Zo gaan we natuurlijk weer roddelen met Yvonne en neemt Cynix zijn week op het forum met ons door. We pakken er ook weer een letter uit het FOK!woordenboek bij.

Bellen tijdens de uitzending kan live. Voeg ons toe op skype met username Actionradio_utrecht. Vanavond zal de discussie rond B.I.G. web centraal staan.

Ook mensen die nieuw zijn op FOK! en iets willen weten kunnen mailen. Via newbie@actionradio.nl. kun je vragen stellen die Martijn als ras-newbie voor je gaat proberen te beantwoorden.

Het is ook weer tijd voor een spelletje. Kom dus ook vooral naar ons irc-kanaal #fokradio en zing mee tijdens 'IRC zingt mee'.

Check de webcam in de studio tijdens de uitzending hier.

Meer (technische) informatie op Radio.fok.nl

Veel luisterplezier!