Clubs Rotterdam bundelen krachten voor Azië

Op donderdag 6 en vrijdag 7 januari organiseren Rotown, Off_Corso, Nighttown en Now&Wow een clubnacht onder de naam Tsunami S.O.S. met als doel zo veel mogelijk geld binnen te halen voor GIRO 555 van de samenwerkende hulporganisaties.

In samenwerking met verschillende Rotterdamse organisaties, zijn initiatiefnemers Reineke Otten en Deniz Alpay er op korte termijn in geslaagd een dancefestival op te zetten waar meer dan 50 (inter)nationale artiesten gratis optreden!

Op de avonden is op de verschillende locaties een zeer grote diversiteit aan dj’s te zien en stijlen te horen waaronder techno, drum&bass, hiphop, house, urban en nog veel meer. Voor ieder wat wils! En dat is ook de bedoeling, want hoe meer zielen, hoe meer geld!
Aan het eind van de nacht worden alle kassa's opgemaakt en wordt het totale bedrag aan entreegelden overgemaakt op GIRO 555 ten gunste van de getroffen landen. Ook zullen er collectebussen aanwezig zijn, waarin gedoneerd kan worden voor giro 555.

Naast de vier clubs werken tal van organisaties en mensen mee aan het project waaronder Floorfillers, Fijn, Artega, Verse Geesten, Ace Bookings, Drum 'n Breakz, Young Urbans, Kooyman Publiciteit, Grafisch Papier, Urbantown, Barkers, One Management e.v.a. om op 6 en 7 januari alles zo succesvol mogelijk te laten verlopen.

Voor het volledige programma, kijk op de website van Tsunami S.O.S.