Texaanse snijdt penis vriend af

Een 48-jarige Texaanse heeft de penis van haar 33-jarige vriend afgesneden. De man zou haar ontrouw zijn geweest en haar mishandeld hebben. De 33-jarige is met ernstige verwondingen in het ziekenhuis opgenomen, maar is niet in levensgevaar. De daadster is op de vlucht geslagen.

Het gebeuren vertoont gelijkenis met de zogenoemde Bobbitt-zaak uit 1993. Lorena en John Bobbitt kregen nationale beroemdheid, nadat Lorena het geslacht van haar man afsneed. Eén belangrijk verschil, de penis van John Bobbitt werd teruggevonden en kon operatief weer worden aangehecht. De 33-jarige man uit Harris County, Texas is zijn zaakje waarschijnlijk voorgoed kwijt.

De man was door zijn vriendin gevraagd om na een nachtdienst bij haar te slapen, omdat zij de volgende dag zijn auto wilde lenen. Vrijwel direct nadat hij arriveerde is hij naar bed gegaan. Hij werd later wakker door een enorme pijn. "Hij ziet het bed vol met bloed, kijkt naar beneden, en realiseert wat er aan de hand is. De vrouw stond op dat moment nog steeds in de kamer, starend naar hem", aldus een politiewoordvoerder.