Tuinman Rob Verlinden naar de TROS

Tuinman Rob Verlinden is binnenkort weer op televisie te zien. Vanaf aankomende maandag staat hij onder contract bij de TROS. Verlinden krijgt een vast item over tuinieren in het nieuwe programma 'Tafel Twee' dat aankomende dinsdag van start gaat. In dit onderdeel brengt Verlinden een bezoek aan de tuin of het balkon van de gast die presentator Bert Kuizenga in de studio ontvangt.

TROS-mediadirecteur Huib Boermans is verheugd met de komst van de oud RTL-tuinman. "Rob is een goede aanvulling op ons team TROS-presentatoren." Rob Verlinden zelf is vooral blij dat hij weer aan de slag kan. "Na alle perikelen deze zomer heb ik er zin in om voor de TROS items te maken. De bekende Nederlanders bij wie ik langsga om adviezen te geven over hun tuin staan in de rij. We gaan de kijker weer helpen met leuke ideeën voor de tuin."

Verlinden, bekend van 'Eigen Huis & Tuin', zou in eerste instantie met zijn klus-collega Nico Zwinkels naar SBS6 gaan. Die deal ging uiteindelijk niet door doordat Zwinkels in een seksuele intimidatie schandaal terecht kwam.