Vrijen in etalageruimte leidt tot arrestatie

Scootmobiel had ons via de nieuws-submit te melden:

In de Amerikaanse staat Californië hebben politieagenten twee twintigers gearresteerd nadat ze hen hadden betrapt tijdens een heftige vrijpartij in de etalageruimte van een kledingzaak. En dit was niet het enige; ze hadden ook nog eens een ruit ingegooid om binnen te komen.

De twee jongelingen uit Bakersfield liepen hevig verliefd door de straten, toen ze plots werden verrast door een hevige stortbui. Omdat ze het koud hadden en niet direct een goede schuilplaats vonden, bedachten ze dat het wel een goed idee zou zijn om een ruit van een gesloten winkel in te gooien en daar te gaan schuilen. En zo geschiedde.

Omdat de twee dachten dat de regen nog wel even aan zou houden, besloten ze om dan maar van de tijd met z'n tweetjes te genieten. Helaas voor hen kwam niet lang nadat ze zich hadden ontdaan van hun kleren een patrouillewagen van de politie langsrijden. Zij zagen de gebroken ruit, gingen polshoogte nemen en betrapten de twee. De lovebirds probeerden het nog op een lopen te zetten, maar ze kwamen niet ver. Ze werden gearresteerd en zijn aangeklaagd voor inbraak en openbare schennis van de eerbaarheid.