Stones-drummer genezen van keelkanker

Goed nieuws voor alle Stones-fans, drummer Charlie Watts is genezen verklaard van keelkanker en de band werkt aan een nieuw album en heeft plannen voor een nieuwe wereldtournee. De 63-jarige Watts kreeg in juni te horen dat hij de ziekte had, en heeft de afgelopen maanden een bestralingsbehandeling ondergaan.

In een interview met de Daily Mirror verklaarde Mick Jagger dat Watts volledig genezen is verklaard. Wel zal hij moeten herstellen van de intensieve behandelingen. Jagger zei te hopen dat Watts zich binnenkort in de studio bij de band kan vervoegen om een reeks nieuwe liedjes op te nemen. "Keith Richards en ik hebben heel veel songs geschreven voor het nieuwe album", vertelde Jagger.

Watts wordt vaak beschreven als de stille motor van de Rolling Stones. Keith Richards zei eens over hem: "Ik zou niets zijn zonder Charlie Watts. Ik realiseer me niet altijd hoe gezegend ik ben om al veertig jaar te mogen werken met een drummer als hij." Het is nog niet bekend wanneer de nieuwe wereldtournee van start zal gaan.

Charlie Watts
Stones drummer Charlie Watts