Man uit Venlo komt om bij bizar ongeluk

Icoon Algemeen nieuws Bij een bizar verkeersongeluk in het Duitse plaatsje Bracht is in de nacht van zondag op maandag een 30-jarige inwoner van Venlo om het leven gekomen. De man raakte van de weg af en vloog twintig meter door de lucht alvorens tegen een viaduct te pletter te slaan.

De man reed met zeer hoge snelheid over de B221 van Bracht naar Swalmen toen hij om nog onbekende reden van de weg af geraakte. Precies op dat punt begint een 150 meter lange vangrail als voorbereiding op een viaduct over een andere weg heen. De man reed zonder af te remmen met hoge snelheid rechts, aan de verkeerde kant dus, langs de vangrail.

Na de 150 meter bereikte de man het viaduct, nog steeds aan de verkeerde kant van de vangrail. Aangezien de weg waar hij eerst op reed via het viaduct wel over de lager gelegen weg heen gaat maar de berm niet, vloog de auto twintig meter door de lucht om vervolgens aan de overkant van de andere weg tegen het viaduct aan te vliegen. Hierna viel de auto ook nog eens zes meter naar beneden en vloog bovendien in brand. De man was op slag dood.