Dronken stewards vallen passagier aan

Icoon opmerkelijk nieuwsHet waren dit keer géén dronken passagiers, maar dronken bemanningsleden die stennis maakten aan boord van een vliegtuig. Het incident deed zich voor op een vlucht van Moskou naar de Siberische stad Nizjnevartovsk. De twee stewards vielen een passagier aan en maakten een potje van de bediening.

Eén van de passagiers merkte op dat hij het niet echt fijn vond dat de stewards die hem bedienden dronken waren en dat ze hun taak niet naar behoren uitvoerden. Hij eiste bediend te worden door nuchtere en bekwame bemanningsleden. Daarop vielen de twee stewards hem aan.

Volgens de passagiers begonnen de dronken stewards anderhalf uur na het opstijgen met serveren, terwijl de vlucht maar vier uur duurde. De helft van het eten belandde op de grond. Toen passagiers het vliegtuig wilden verlaten moesten zij door een middenpad lopen dat bezaaid lag met eten, borden en bestek.

De aangevallen man hield aan het incident een blauw oog over en moest zich na de landing door een arts laten behandelen. Hij heeft een aanklacht tegen de twee bemanningsleden ingediend.